O meni

Kdo sem

Sem Matjaž Hladnik iz Solkana, po izobrazbi inženir informatike in diplomirani ekonomist. Prvenstveno se ukvarjam s sestavljanjem skandinavskih križank, izdelujem pa tudi vse druge vrste križank in ostalih ugank, ki so uveljavljene v slovenskem prostoru.

Moja zgodovina

Križanke in ostale uganke sestavljam že od leta 1990, ko sem v KIH-u objavil prvo skrivanko. Od takrat naprej sem objavljal še v Razvedrilu, Vandrovcu, Ugankarjevem Domenku (kjer sem bil tudi tehnični urednik) in Vedežu (kjer sem bil urednik ugankarskega dela). Še vedno aktivno sestavljam za Križankar in Salomonov ugankar. Prav tako sodelujem z različnimi območnimi časopisi po celotni Sloveniji ter podjetji, ki objavljajo križanke v svojih internih glasilih.

Zakaj izbrati mene

Hitre in brezhibne storitve

Naročene križanke sestavim zelo hitro, praviloma še isti dan, če je le mogoče. Dosegljiv sem vse dni v letu preko e-pošte in GSM telefona, ne glede na letni čas ter razporeditve praznikov in dopustov.

Dosegljivost in odzivnost

Vedno imam s seboj prenosni računalnik, tako da lahko križanko naredim tudi v času dopustov. Na e-pošto odgovarjam praktično takoj (tudi s telefona), najkasneje pa v roku ene ure od prejema sporočila.

Dolgoletne izkušnje

Križanke sestavljam že od leta 1990, poleg sestavljanja pa sem sodeloval z ugankarskimi publikacijami tudi kot tehnični in ugankarski urednik. Na področju računalništva sem napredni uporabnik in programer.

Ugodna cenovna politika

Cena križanke je odvisna od njene velikosti in sicer glede na število kvadratkov (širina × višina). Cena enega kvadratka je 0.18 € (bruto), za opravljeno storitev pa izdam račun (ali eRačun). Popust na količino.

Moje stranke

Redno sodelujem z različnimi območnimi časopisi po celotni Sloveniji ter podjetji, ki objavljajo uganke v svojih internih glasilih.

client1.jpg
client2.jpg
salomonov-posebna.jpg
client4.jpg
client5.jpg
client6.jpg
Sestavljanje križank Matjaž Hladnik s.p. © 2015