1.) Skrbnik in upravitelj spletnega portala Numerologija je Matjaž Hladnik s.p., Žabji kraj 16, 5250 Solkan.

2.) Spletni portal Numerologija ne uporablja piškotkov, razen za funkcijo "zapomni si me" pri prijavi v portal.

3.) Spletni portal Numerologija ne zbira osebnih podatkov, razen nujno potrebnih podatkov za delovanje portala.

4.) Edini osebni podatek, ki se uporablja na spletnem portalu Numerologija, je e-naslov registriranega uporabnika. E-naslov služi kot uporabniško ime in kot kontakt, preko katerega uporabnik aktivira račun, prejme navodila za pozabljeno geslo ali pa prejme predračun za plačilo numerološke analize ali letne naročnine.

5.) E-naslov registriranega uporabnika se ne uporablja za noben drug namen.

6.) V bazi portala Numerologija se zbirajo podatki o dveh vrstah aktivnosti uporabnikov:

a.) uporaba kalkulatorja,

b.) pošiljanje predračuna.

Uporaba kalkulatorja se beleži za registrirane uporabnike, ki se niso odločili za plačilo letne naročnine, zaradi česar imajo mesečno omejitev uporabe. Spletni portal Numerologija ne beleži podatkov, ki jih registrirani uporabnik vpiše v kalkulator, temveč samo prvo črko (znak) vpisanega niza. Namen tega je lažje reševanje sporov, če bi se registrirani uporabnik pritožil, da še ni porabil celotne mesečne kvote. Iz tako zbranih podatkov je razvidno, kateri uporabnik je uporabljal kalkulator, datum in točen čas uporabe, prva črka vsakega izpolnjenega polja (ime, priimek, rojstni datum) ter enolična šifra URL naslova spletnega portala v trenutku uporabe kalkulatorja.

Uporaba kalkulatorja za plačnike letne naročnine se ne beleži, saj ti uporabniki nimajo nobene omejitve pri uporabi, zaradi česar ni potrebe po vodenju evidence uporabe.

Pošiljanje predračuna se zabeleži, kadar registrirani uporabnik naroči predračun za plačilo letne naročnine na portal ali predračun za izdelavo numerološke analize. Iz tako zbranih podatkov je razvidno, kateri uporabnik je naročil izdelavo predračuna, datum in točen čas naročila, sklicna številka in cena na predračunu.

Portal Numerologija izvaja plačane storitve na podlagi sklicne številke in ne povezuje podatkov s spletnega portala s podatki o prejetih plačilih.

7.) Registrirani uporabnik se lahko kadarkoli sam izbriše iz evidence portala Numerologija. Gumb za izbris se nahaja na uporabniškem profilu uporabnika. Ob kliku na gumb za izbris je uporabnik odjavljen s portala Numerologija in onemogočen za 7 dni. V tem času se ne more prijaviti na portal Numerologija, prav tako pa se ne more ponovno registrirati z enakim e-naslovom. V kolikor se uporabnik premisli, lahko v tem času pošlje e-pošto na info@hladnik.net s kratko navedbo, da želi ponovno aktiviranje. Po preteku 7 dni se podatki o uporabniku in njegovih aktivnostih na portalu nepreklicno izbrišejo in jih ni več mogoče povrniti!

8.) Z registracijo se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe! Aktiviranje uporabniškega računa preko e-pošte se šteje kot privolitev uporabnika, da portal Numerologija vodi zbirko podatkov v skladu z zgoraj navedenimi pogoji.

9.) Splošni pogoji uporabe veljajo od 1. 5. 2018 naprej.